Stebru Bouw

Stebru Bouw

Allround bouwen

Stebru Service Bouw

Renovatie, groot onderhoud en opleveringsservice

Stebru Bouwadvies

Individuele keuzebegeleiding en turnkeyoplevering

Stebru Transformatie

Concept en planontwikkeling

Wonen in De Reigers krijgt steeds meer gestalte!

22 juni 2012

Wonen in De Reigers krijgt steeds meer gestalte!

De drie woontorens van nieuwbouwproject De Reigers verrijzen in Rotterdam IJsselmonde! Van deze torens, genaamd de Blauwe Reiger, de Purperreiger en de Zilverreiger bestaan de eerste twee uit huurappartementen. De appartementen in de Zilverreiger worden te koop aangeboden.

Stebru Bouw realiseert dit project voor Humanitas. De eerste huurtoren is inmiddels op hoogte en van de tweede toren zijn de beginselen ook zichtbaar. Tijdens de huurdersdag, op 16 juni 2012, konden huurders alvast een kijkje nemen in de eerste toren.

    

De torens met huurappartementen worden aangeboden door Stichting Humanitas. In het complex biedt Humanitas ook verschillende diensten aan, die het wonen in De Reigers zo aangenaam maken. De woningen zijn hierdoor namelijk levensloopbestendig. In De Reigers worden onder meer een restaurant, kapsalon, pedicure en wellness gevestigd. Deze diensten zijn ook beschikbaar voor de koopwoningen!
De koopwoningen uit het project bestaan uit 2-, 3- en 4- kamerappartementen in 10 verschillende typen met een koopsom van €173.000,- tot €299.500,- V.O.N. Bij de woningen is een eigen parkeerplaats mogelijk.

Uiteraard kunt u samen met de kopersadviseurs van Stebru Bouwadvies uw koopwoning volledig individualiseren en eventueel "turn key" oftewel inclusief wand- en vloerafwerking laten opleveren.

Meer informatie over het project De Reigers vindt u in onze projectlijst.

Of kijk op www.wonenindereigers.nl

naar het nieuws overzicht